Skaparkraft Film & Musikproduktion är det personliga filmbolaget, grundat 1990.  I vår studio strax utanför Uppsala produceras reklamfilm, utbildningsfilm, informationsfilm, dokumentärer och musikvideos mm. Vi har även lång erfarenhet inom filmpedagogik och musikproduktion.
Skaparkrafts team består i huvudsak av Andreas Gejke, Roland Persson och Mikaela Lund Hartman - tre kreatörer med skapandet som drivkraft. 
Vår ambition är att göra produktioner där budskap och stämning talar samma språk. Noggrannhet och fingertoppskänsla är kärnan i vår skapande verksamhet. 

Sedan 2017 tillämpar vi ett miljö- och kvalitetsledningssystem som är baserat på standarden BSI 8909:2011 - Specification for a sustainability management system for film
Kvalitetsledningssystemet är ett verktyg för att säkra kvaliteten på våra tjänster och produkter. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar i våra processer, med fokus på våra kunders önskemål och hållbar utveckling.

 

 

Ta del av vår miljöpolicy.

VÅRT TEAM

Roland_edited.jpg

ROLAND PERSSON

REGISSÖR, KOMPOSITÖR & KREATÖR

Roland arbetar som regissör, kompositör, kreatör och klippare samt är kvalitetsansvarig på företaget. Han har bland annat regisserat dokumentärerna När rösterna tystnar och De blev våra mödrar. År 1990 grundade han företaget som sedan 2011 går under namnet Skaparkraft Film & Musikproduktion.

IMG_6A2984A2F0C8-1_edited.jpg

ANDREAS GEJKE

PRODUCENT, PROJEKTLEDARE & FOTOGRAF

Andreas är utbildad på Stockholms Universitet och har mångårig erfarenhet av filmproduktion och filmpedagogik, bland annat från TV4 Riks, Kultur och bildning inom Region Uppsala, samt som kurator för Uppsala Internationella Kortfilmfestival. Andreas arbetar i huvudsak som producent, projektledare, fotograf och klippare.

67164732916--64E79876-A1CB-4631-B405-FCE832F61FEE_edited.jpg

Mikaela Lund Hartman

 

RESEARCH, PEDAGOGIK & ÖVERSÄTTARE

idé 3

Mikaela arbetar med research och manus, pedagogisk idé och undertexter. Hon har studerat kulturantropologi, sociologi, psykologi och pedagogik vid Uppsala Universitet och Mälardalens högskola.